Bouw

Reynaers: “We zijn een content marketing platform voor anderen”

rina-van-heck“De oprichter van ons bedrijf is in 1973 verongelukt, het bedrijf was toen pas 8 jaar oud. Maar zijn kinderen hebben het overgenomen, en dit jaar bestaan we al 50 jaar en zijn nog steeds een familiebedrijf.” Rina van Heck is Marketingmedewerker bij Reynaers Aluminium, en trots op haar werkgever merk ik: “De dochters zijn samen verder gegaan, Martine Reynaers is nu nog steeds CEO. Zij was 17 toen haar vader stierf, en samen met hun moeder en een paar adviseurs hebben ze het bedrijf uitgebouwd tot wat het nu is.” En dat is een flink bedrijf merk ik, met interessante content.

Deze case staat in het boek, maar is ook op het blog van Bouwkennis te lezen

reynaers-logo

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s