Zakelijk

Driessen wil wereldberoemd zijn in HRM voor de publieke sector

fenny meulendijks“Jan Driessen werkte net als ik bij de Gemeente Helmond, ik op de afdeling communicatie en hij was hoofd HRM. In 1993 besloot Jan voor zichzelf te beginnen, en toen het bedrijf in 2007 besloot extra te gaan investeren in marketing en communicatie kreeg ik de kans dit op te zetten. En nu stuur ik een team van 16 mensen aan.” Fenny Meulendijks is Manager Marketing & Communicatie bij Driessen HRM, en heeft het bedrijf midden in een recessie flink zien groeien: “Inmiddels  werken er nu al 400 mensen. De omzet is heel lang stabiel gebleven, maar vooral sinds 2008 is het flink gegroeid. Net toen ik begon haha.” Fenny heeft meteen spijt van haar grapje, en vult bescheiden aan: “Dat ligt niet aan mij hoor. De directie besloot in die periode met extra investeringen meer naar buiten te willen treden,  tot die tijd vlogen ze nog vooral onder de radar. Dat heb ik mogen veranderen: we begonnen met een nieuwe naam en een nieuwe huisstijl, missie, visie, positionering noem maar op.” En dat bleek erg succesvol.

Deze case staat in het boek

driessen-logo

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s