Zakelijk

Baker Tilly Berk: “We zijn trots op ons ondernemerscollege”

Baker-Tilly-Berk-logo“We bestaan al ruim 100 jaar, sinds 1914. Onze geschiedenis is gestart in Nijmegen en Den Haag, we zijn van oorsprong dus echt Nederlands.” Marjanne Poppen en Yvonne van den Hurk zijn (mede) verantwoordelijk voor de content marketing bij accountants- en belastingadvieskantoor Baker Tilly Berk“De Engelse naam komt van ons internationale netwerk, daar zijn we al meer dan 25 jaar lid van. In 2011 hebben we ervoor gekozen de naam van het netwerk te dragen, met het doel een internationaal sterk merk neer te zetten.” En dat lukt ze goed, mede dankzij uitgekiende content marketing.

Deze case staat in het boek

baker tilly berk

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s