Zakelijk

‘Ik ga starten’ (Rabobank)

‘Via contentplatform ‘Ik ga Starten’ informeert Rabobank sinds 2009 startende ondernemers letterlijk over alles wat met dit onderwerp te maken heeft. ‘Van ondernemingsplan tot eigen bedrijf’ is de claim en die maakt de redactie ook waar. Elk denkbaar aspect wordt op een heldere en toegankelijke manier toegelicht met teksten die to-the-point blijven. Rabobank zet zichzelf heel overtuigend neer als de nieuwe kennisleider voor startende ondernemers.

Het platform onderging een vernieuwingsslag waarvan de effecten in 2015 goed zichtbaar werden. Het online bezoek steeg met 70% ten opzichte van 2014. Het zou allemaal nog wel wat persoonlijker kunnen. Het is een enorme bak met content en het mist in mijn ogen nog een factor, die je op menselijk niveau weet te raken.’

Deze case is door Ger Nijkamp toegevoegd aan de ‘Top 19 Nederland Nederlandse Contentmarketing 2015’  van bureau ZB. Klik hier om naar het ondernemersplatform te gaan

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s