ICT

Visma is in alle fasen van de customer journey aanwezig

Gemiddeld koopt een bedrijf eens in de zeven jaar nieuwe HR- en/of payroll-software. In de tussenliggende tijd hebben HR- en salaris managers heel andere dingen aan hun hoofd. ‘Het is de kunst om juist in die periode een relatie op te bouwen en hen te helpen bij de vraagstukken die ze dan hebben, zodat ze jouw logo kennen op het moment dat de vraag naar software actueel wordt’, weet Rob van Loenen, marketing manager bij Visma. Hij is al zes jaar bezig met content marketing en inbound marketing en heeft inmiddels veel gevoel bij wat wel en niet werkt. ‘Alles draait om relevant zijn voor je doelgroep.’

Klik hier om het artikel bij Winnrs verder te lezen

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s