Groothandel

MS Schippers: “Boeren zijn online veel verder dan je denkt”

“Europese Boeren zijn online zeer actief, maar je moet wel letten op cultuurverschillen. Toen we peperkoek als weggevertje bij de bestellingen stopten, kregen we een mail uit België: ‘Mijn hond heeft geen honger meer, stop er maar mee.’ Alleen Nederlanders blijken dat te eten, haha.”

Jules van der Werf is Marketing Manager bij agrarisch toeleverancier MS Schippers. Ze zetten bij Schippers steeds meer content marketing in richting de agrarische markt, maar hij wil het geen B2B-markt noemen: “Een boer is eigenlijk niet B2B, het gedrag van boeren lijkt heel veel op dat van consumenten. Je zou het misschien ‘B2C Plus’ kunnen noemen.”

Deze case staat in het boek

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s