Groothandel

B2B-marketing voor nichemarkten – wat kan men van Vink Lisse leren?

In een nichemarkt als die van kantoor-, bedrijfs- en magazijnuitrusting is het belangrijk om zowel on- als offline het verschil te durven maken en zichtbaarheid te vergroten. Maar ook om de kernwaarden van de organisatie niet uit het oog te verliezen. Zo ontstaat de perfecte balans tussen groei en betrouwbaarheid: een die Vink Lisse goed onder de knie heeft. Hoe doen ze dat en wat kun jij toepassen in je eigen bedrijf of business? Een van de sleutelwoorden is: duurzaamheid. Van zowel het assortiment, tot de relatie met de klant en de b2b-communicatie.

Klik hier om bij Marketingfacts verder te lezen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s