Groothandel

Foodreporter.nl: het succesvolle B2B recept van DeliXL

delixlFoodreporter.nl is tegenwoordig de online hotspot voor een ieder die een passie heeft voor de horeca én uiteraard voor eten. Het concept werd in 2010 opgericht door DeliXL en is tegenwoordig hét online platform voor horecaondernemers, -werknemers en koks. DeliXL heeft met deze website bewezen dat je met een succesvolle B2B strategie van Contentmarketing ‘thoughtleader’ kunt worden binnen je markt. Tijdens de B2B Marketing Award uitreiking 2013 nam DeliXL dan ook de prestigieuze Award in ontvangst, wat het succes van de strategie nog meer benadrukte.

Klik hier om bij B2BMarketingforum verder te lezen

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s