Zakelijk

Contentmarketing als cultuurverandering bij Kennedy van der Laan

Marketeers raken er niet over uitgepraat: contentmarketing. Maar er is een groot verschil tussen praten en doen. Albert Jan Huisman, marketingdirecteur bij advocatenkantoor Kennedy Van der Laan, weet er alles van. Als een van de eersten in Nederland toonde hij zich een gepassioneerd voorvechter van contentmarketing. De uitvoering in zijn organisatie bleek andere koek. Toch wist hij een van oudsher behoudende beroepsgroep enthousiast te krijgen voor contentmarketing. Hoe kreeg hij dat voor elkaar? Deze week spreekt Huisman op Content Marketing World in het Amerikaanse Cleveland en op 15 oktober doet hij zijn verhaal in Nederland tijdens het NIMA-congres The Case 2013. Ik sprak met hem over contentmarketing als cultuurverandering. “Contentmarketing vraagt om keuzes en ondernemerschap.”

Auteur: Tristan Lavender

Klik hier om het blog van Tristan Lavender bij Marketingfacts verder te lezen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s