Bouw

Content marketing in de bouw: Limburgia zet de deuren open

“Zelfs in een B2B-nichemarkt in de bouwbranche kunnen utiliteitsdeuren ‘sexy’ zijn, het toepassen van inbound marketing gecombineerd met Content Marketing was de enige logische keuze.” Marieke Heesakkers is trots op haar ‘deurtjes’, of om precies te zijn op de ‘Limburgia utiliteitsdeuren’. En toch probeert ze te voorkomen dat ze té verliefd wordt op het product, ze probeert haar collega’s er juist van te overtuigen dat klanten geen boren willen, maar gaten. Haar uitgangspunt is dus de behoefte van de klant, die betaalt immers alle salarissen. Of zoals Sam Walton van Walmart het verwoordde: “There is only one boss. The customer. And he can fire everybody in the company from the chairman on down, simply by spending his money somewhere else.” Een manier van denken die Marieke ook aanhangt, en met succes. Zo dadelijk wordt uitgelegd hoe Marieke haar visie in praktijk brengt, eerst wat over Limburgia.

Deze case van Limburgia komt uit mijn boek Scoren met Content Marketing

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s