Groothandel

Contentmarketing in foodservice: Sligro gaat van merk naar platform

“Ik werd vooral vrolijk van de nominatie voor ‘Beste Contentplatform’, uiteindelijk is dat toch waar mensen op af komen.” Mariëlle van de Rijdt is webredacteur bij foodservice-groothandel Sligro en ze is trots op de contentprojecten die ze voor Sligro doet. Zeker nadat het project ‘Foodbrigade’ genomineerd werd voor verschillende contentmarketingawards, waarvan ze er verschillende wonnen (waaronder die van ‘Beste Contentplatform’). Samen met haar leidinggevende Jeroen Mariën mocht ik haar interviewen tijdens mijn zoektocht naar cases voor mijn boek over contentmarketing, hij schoof aan om de achtergrond toe te lichten: “We hebben met René Repko, destijds interimmanager, het merk Sligro ‘gerevitaliseerd’: hoe zetten we het in de dag van vandaag? Eén van de onderdelen was online en daar is uiteindelijk de Foodbrigade uit voortgekomen. We hebben intern nog wel de discussie of we ‘brigade’ op zijn Nederlands of op zijn Engels uit moeten spreken. Maar ach wat maakt het uit.” Volgens mij niets inderdaad, het gaat erom of het concept interessant is. En dat is het. Maar eerst wat over marketing bij Sligro.

Klik hier om bij Marketingfacts verder te lezen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s