Bouw·Industrie

“Sales en Marketing werken bij Heras prima samen”

“Toen ik lang geleden stage liep, vroeg iemand me of Marketing en Sales onder één vlag moesten horen, en toen vond ik van niet: ik vond het twee losse disciplines met een andere visie en scope. Maar nu geef ik bewust leiding aan beide.” Cindy van den Dungen heeft het goed voor elkaar als Directeur Nederland bij Heras, een case in mijn boek over contentmarketing. Een jonge vrouw op zo’n hoge functie in een traditionele branche is sowieso bijzonder, maar Cindy heeft ook een duidelijke visie merk ik: “Je moet salesmensen  hebben die vooral kort op de bal spelen en marketingmensen die meer op langere termijn werken. Dat moet ergens bij elkaar komen, en dat is mijn rol. Ik geloof nu dat ik het niet snel anders zal willen.” En Cindy ziet Marketing en Sales vanwege veranderend oriëntatie en koopgedrag van klanten nog verder in elkaar schuiven.

Klik hier om bij Bouwkennis verder te lezen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s