Bouw·Zorg

Zorgwoning: Een aanklikbare woning voor in de zorg

wilfried gradus“Toen ik algemeen directeur van Pro-Assist was, werd mijn vader ziek. Ik besloot ontslag te nemen en me bezig te houden met zijn verzorging. Mijn vader is 5 jaar ziek geweest, en ik heb hem al die jaren -en later ook mijn moeder- mantelzorg gegeven.  En ik zag in die jaren met eigen ogen wat er in de zorg verbeterd kan worden.” Wilfried Gradus is als ondernemer actief in de zorg, en bedenker van de ‘zorgwoning’: een mini-woning die aan een bestaande woning kan worden ‘vastgeklikt’. Ik heb hem geïnterviewd in het kader van mijn nieuwe boek“Het aanklikconcept is marketingtechnisch heel interessant: je klikt een woning aan of af, of een dienst. Als je een mantelzorgdienst aanklikt word je lid van de ´zorgwonen familie´, het paraplumerk. En van daaruit kunnen ze andere dingen aanklikken, zoals een woning.” Een slim marketingconcept, wat je ook mag verwachten van een Register Marketeer met een uitgebreid CV.

Klik hier om bij Bouwkennisblog verder te lezen

zorgwonen-logo

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s