Zakelijk

Goals: “Met benchmarkonderzoek heb je perfecte content marketing”

ben-verhagen “Toen ik Goals had opgericht had ik als droom om uiteindelijk met enkele grote bedrijven te werken zoals ASML, Philips en de Rabobank. Na 2,5 jaar belde iemand van Philips ons dat ze geen SAP-consultants konden vinden, ze vroegen of wij niet een campagne konden verzinnen om SAP-consultants naar Philips te trekken. Direct Marketing op de arbeidsmarkt was nog nooit geprobeerd, maar in 9 maanden hebben we 150 consultants aangetrokken. Het bespaarde Philips miljoenen aan inleenkosten.” Ben Verhagen is oprichter van bureau Goals, en ik interview hem samen met zijn collega Marlie Willems over content marketing richting de HR-markt. Wat oorspronkelijk niet de doelmarkt voor Ben was: “Het succes voor Philips trok weer andere klanten aan, en zo ontstond Goals Arbeidsmarketing. Veel B2B-marketing bleek op de arbeidsmarkt ook te werken. Relaties kweken, binnenhalen en verder laten groeien. Met de juiste content marketing.” En dat deden ze best doordacht.

De rest van dit artikel staat in het boek

goals-logo

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s