Logistiek

Schiphol Cargo: ‘Marketing automation is geen uitdaging voor mij’

logo-schiphol-cargo“Ik ben in januari 2012 begonnen bij Schiphol Cargo. Hiervoor was ik onder andere werkzaam bij een bedrijf dat tijdelijke accommodaties levert. Daar heb ik productmarketing gedaan en uiteindelijk ook breder business development. Dat ligt wat mij betreft heel dicht tegen BtB marketing aan. Ik zag daar al dat ik de inhoud belangrijk vindt, het in contact komen met de persoon op wie je je richt. Het gezamenlijk optrekken vanuit die insteek sprak me enorm aan. Dat is iets waar heel duidelijk mijn hart ligt. Ik heb die business development ervaring gebruikt om meer richting te geven aan wat ik binnen marketing wilde gaan doen.”

Klik hier om het interview met Berend-Jan Rietveld bij Stan & Stacy verder te lezen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s