Zakelijk·Zorg

Bij VGZ is content marketing bijna een wetenschap

jacob-van-lier“Ik ben een echte bèta. Ze zeggen vaak dat content vooral op creativiteit is gebouwd, maar dat is maar 10% in mijn optiek. Alles is meetbaar, ga me niet vertellen dat je de effectiviteit van content marketing niet kunt meten, want dat kun je wel. In principe kun je tegenwoordig alles meten.” Jacob van Lier is Marketeer bij zorgverzekeraar VGZ, en erg enthousiast over de inzet van content marketing. En de manier waarop hij het inzet is indrukwekkend, met resultaat: “Ik had 1 november mijn targets tot en met eerste kwartaal 2016 al gehaald, dus ik zei tegen mijn manager dat ik tijdelijk naar huis ging haha.” Jacob richt zich als enige Marketeer bij de afdeling Marktbewerking op de B2B-markt. Want VGZ is van oorsprong vooral gericht op de consument natuurlijk.

Deze case staat in het boek, maar is te lezen op Marketingfacts

vgz logo

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s