Industrie·Logistiek

Faes: “Onze nieuwsbrief is een stok achter de deur voor contentproductie”

Frank v Roij (1)“Toen ik hier kwam waren de websites behoorlijk verouderd. Dan heb ik het nog niet eens over het uiterlijk, maar over het CMS. Alle wijzigingen die verder gingen dan simpele inhoudsaanpassingen moesten door derden worden gedaan, dus hebben we de websites in WordPress opnieuw gebouwd. Nu hebben we veel meer in eigen hand, en op een flexibel platform.” Frank van Roij is Online Marketeer bij Faes Group, en probeert samen met zijn marketingcollega’s content marketing in het bedrijf in te voeren: “Als je de timeline van onze berichten terugleest, zie je waar we vandaan komen en waar we naar toe willen. Het wordt steeds beter.” Veel meer content dus, waaronder cases. Nee geen flightcases.

Deze case staat in het boek

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s