Zakelijk

Meeùs: de zakelijke markt bedienen met kennis

henrielle-van-der-dragt“Mijn eerste blog op LinkedIn heeft leuke reacties opgeleverd. Ik wil als Social Media Coördinator het goede voorbeeld geven en collega’s laten zien dat het werkt om je kennis te delen in je (zakelijke) netwerk.” Henriëlle van den Dragt is samen met Marketing Directeur Michiel Poppen verantwoordelijk voor Content Marketing bij Meeùs, tussenpersoon op het gebied van verzekeringen, hypotheken en pensioenen. En ze weten welke kant het op moet: “We faciliteren en trainen onze mensen om de kennis die ze hebben te delen in hun (sociale)netwerk.”

Deze case staat in het boek

meeus

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s