Bouw·Industrie

Hoe Berkvens Deursystemen het hart van de kritische klant verovert

Familiebedrijf Berkvens Deursystemen heeft sinds haar oprichting in 1933 nooit de deur dichtgedaan voor klantgerichtheid. Oprichter Berkvens – destijds nog de timmerfabriek – ging al met de deur onder de arm Europa in, zodat men daar zijn trots met eigen ogen kon bewonderen. Nu wil het maakbedrijf van tevreden klanten naar loyale klanten. Het doel? Een 9+ organisatie worden en de klant raken in het hoofd en het hart. Dat ze hun klanten net zo serieus nemen als hun deuren, blijkt al gauw uit mijn gesprek met marketing manager Marieke Heesakkers. Maar: hoe ontmoet en overtuig je een klant die steeds méér verwacht? En: wanneer ben je nog oprechtklantgericht in dit internet-tijdperk?

Klik hier om het artikel van Kelly Antonis bij Webs verder te lezen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s