Zakelijk

“Content versoepelt bij TÜV de samenwerking tussen marketing en sales”

“We zien een verschuiving bij onze verkopers door het toepassen van de inbound marketing benadering: ze vragen minder om brochures en méér om content. Dat blijkt namelijk een veel waardevollere sales-tool te zijn, omdat het daadwerkelijk een pijnpunt van onze doelgroep aanspreekt en wij meedenken in oplossingen, of die direct aanbieden.” Ralf van Thuijl is bij onafhankelijke beoordelaar TÜV verantwoordelijk voor marketing, inmiddels vooral ‘inbound’: “Als mensen naar een oplossing zoeken, zoeken ze vaak iets waarmee ze direct aan de slag kunnen. Veel mensen beginnen bij Google te zoeken omdat ze een acuut probleem hebben. Ook in ons vakgebied biedt dat veel mogelijkheden. Of misschien wel: juist in ons vakgebied.”

Deze case staat in het boek

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s