Industrie·Logistiek

Faes: van Flightcase-leverancier naar verpakkingspartner

Als ik het kantoor van Faes Cases in het Noord-Brabantse Reusel binnenstap – ontwikkelaar en producent van duurzame maatwerk verpakkingen – denk ik enkel een afspraak te hebben met Corné van de Voort, Commercieel Technisch Adviseur voor de High Tech sector. Ik ben dan ook blij verrast als ook Frank van Roij, de Online Marketeer van Faes Cases aanhaakt bij de ontmoeting. Ik raak al gauw verwikkeld in een dynamisch gesprek tussen Marketing en Sales. Frank: “De markt is aan het veranderen. Als Faes Cases moeten we hier in mee.” Corné: “Onze gezamenlijke missie? Faes Cases: van Flightcase leverancier naar verpakkingspartner.”

Klik hier om bij Webs het artikel van Kelly Antonis verder te lezen. Een interview met Frank over de nieuwsbrief vind je in het boek.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s