Bouw

Tauw: “Mijn collega’s beseffen niet hoe interessant ze zijn”

“De collega’s die bloggen en zichzelf als expert in de markt zetten, zijn eigenlijk alleen maar positief over de reacties die ze krijgen. Het is niet dat ze vijf keer vaker gebeld worden dan collega’s, hoor, dat past ook niet bij de branche. Maar hun naam wordt wel gekoppeld aan een onderwerp, waardoor ze bekend worden bij een belangrijke doelgroep. En als je dan gebeld wordt, ben je binnen.” Wulfien Kaatee is Adviseur Online bij ingenieursbureau Tauw, en stimuleert collega’s actief om hun kennis te delen. De volgende generatie helpt haar gelukkig een handje: “Er komen steeds meer jongeren in de organisatie, die zijn over het algemeen wel gewend aan social media en openheid. En ze steken de oudere collega’s aan.”

Deze case staat in het boek

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s