Industrie

De oudste B2B content marketing case (uit NL!)

Er wordt vaak beweerd dat content marketing in het afgelopen decennium tot bloei is gekomen door de opkomst van verschillende technologieën. De combinatie van internet, mobiele technologie, cloud computing en sociale media heeft het voor bedrijven veel gemakkelijker gemaakt om te communiceren met hun publiek, zoals uitgevers. Maar het succes van content marketing is niet te danken aan de opkomst van internettechnologie. De geschiedenis gaat ver terug, laten we eens kijken naar een voorbeeld uit 1672. In de Nederlandse Gouden Eeuw, zo’n 70 jaar na onze ontdekking van New York, werd de kracht van B2B-contentmarketing aangetoond door een Nederlandse uitvinder.

Klik hier om het (Engelstalige) artikel van Manceppo te lezen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s