Uncategorized

Copywriter gezocht: je hebt Conversion.ai gevonden!

Zoek je een copywriter? Dan kun je conversion.ai inzetten om je content te laten schrijven! Op deze pagina vind je meer informatie over hoe dit kan werken en wat het effect is op jouw zichtbaarheid.

Zoek je wel een copywriter?

Je zoekt natuurlijk geen copywriter maar extra content. Dat kan, zonder dat je daarvoor een copywriter hoeft te betalen. Zoals de naam al doet vermoeden, maakt conversion.ai content voor bedrijven die bezoekers willen kunnen converteren tot leads of overdracht van hun product.

Conversion.ai kan je hiermee helpen. Want zelf heb je geen tijd of zin om te schrijven. Extra content die conversion.ai voor je kan creëren, heeft een positief effect op jouw website. Zoals meer conversie-aantallen en bezoekers die langer blijven hangen dan andere zoekopdrachten.

Bovenstaande tekst is door robot Jarvis van Conversion.ai geschreven, gewoon in het Nederlands en alleen maar op basis van deze input: “Zoek je een copywriter? Zo kun je een robot zoals conversion.ai inzetten om je content te laten schrijven.

Je kunt Conversion.ai ook andere vormen van content laten schrijven, zoals hieronder een voorbeeld van een Facebook-advertentie voor een camping. Conversion.ai geeft 3 voorstellen, de input was een stukje van de website: “Camping de Paal is met stip op nummer één de leukste kindercamping van Nederland. Kinderen worden bij ons helemaal in de watten gelegd. Ze kunnen heerlijk zwemmen in het subtropisch zwemparadijs, spelen in de speeltuin of met het animatieteam en ’s avonds naar een theatervoorstelling.

Facebook-advertentie geschreven door Conversion.ai

Voorstel 1: Bent u op zoek naar een kindercamping in Nederland?

Wij zijn Camping de Paal, de nummer één beste kindercamping van Nederland. Op onze camping worden kinderen helemaal in de watten gelegd. Ze kunnen zwemmen in het subtropisch zwemparadijs, spelen in de speeltuin of met het animatieteam, en ’s avonds genieten van een theatervoorstelling. Tijdens de koudere maanden is er ook een overdekt zwembad beschikbaar! Klik hier om meer te weten te komen over deze geweldige plek: http://www.campingdepaal.nl/en/homepage/index-2/.

Voorstel 2: Op zoek naar een leuke en veilige plek om uw kinderen mee naartoe te nemen?

Uw kinderen worden in de watten gelegd op Camping de Paal, de nummer één beste camping van Nederland. We hebben zwembaden, speeltuinen, animatieteams en nog veel meer. Uw kinderen kunnen zich de hele dag vermaken terwijl u ontspant bij ons zwembad of een boek leest op ons terras. S Avonds kunnen ze met hun vriendjes naar een theatervoorstelling kijken voordat ze in hun eigen tent in slaap vallen. Kom ons vandaag nog bezoeken!

Voorstel 3: Op zoek naar een leuke plek om uw kinderen mee naartoe te nemen?

Dan hebben wij de perfecte camping voor u. Camping de Paal is een van de leukste kindercampings van Nederland. Met ons grote zwemparadijs, speeltuin en animatieteam vervelen uw kinderen zich geen moment! En als ze zich toch vervelen, hebben we genoeg activiteiten om ze de hele dag bezig te houden. Kom en ontdek wat ons zo bijzonder maakt! Klik nu hier: http://www.campingdepaal.nl/en/bookings-and-reservations/bookings-online

Zoals gezegd: bovenstaande teksten zijn volledig door Conversion.ai geschreven, op basis van een klein stukje input.

Vriendelijk verzoek: mocht je overwegen of besluiten (ook) klant te worden bij Conversion.ai, dan zou ik je willen verzoeken via deze link naar hun website te gaan. Het is mijn eerste affiliate-link! (Voor jou zijn de kosten niet hoger). Ik wil benadrukken dat ik deze link pas heb geplaatst na het schrijven van dit blog, mijn enthousiasme over het tool was -en is- nog steeds authentiek.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s