Uncategorized

Content schrijven voor je website: laat het Conversion.ai doen!

Heb je geen tijd of inspiratie om je website te voorzien van content? Zorg dan dat Conversion.ai het doet!

Converteer meer klanten met een betere boodschap op jouw website (met behulp van SEO keywords) zonder dat je er veel uren aan hoeft te besteden. – Stel de zoekwoorden van je website in én Conversion.ai doet het werk voor jou!

Zo hoef je niet zelf te schrijven, want dat is moeilijk en tijdrovend (wie wil er nou blogposts schrijven!), je laat het Conversion.ai doen. Onze robot schrijft je content voor je website én maakt het zoekmachinevriendelijk.

Voor een bedrag van 29 dollar per maand kunt u de inhoud van uw website door een computerprogramma laten schrijven en zoekmachinevriendelijk maken.

Bovenstaande tekst is door robot Jarvis van Conversion.ai geschreven, gewoon in het Nederlands en alleen maar op basis van deze input: “Content schrijven voor je website: laat het Conversion.ai doen!

Je kunt Conversion.ai ook andere vormen van content laten schrijven, zoals hieronder een voorbeeld van een Facebook-advertentie voor een camping. Conversion.ai geeft 3 voorstellen, de input was een stukje van de website: “Camping de Paal is met stip op nummer één de leukste kindercamping van Nederland. Kinderen worden bij ons helemaal in de watten gelegd. Ze kunnen heerlijk zwemmen in het subtropisch zwemparadijs, spelen in de speeltuin of met het animatieteam en ’s avonds naar een theatervoorstelling.

Facebook-advertentie geschreven door Conversion.ai

Voorstel 1: Bent u op zoek naar een kindercamping in Nederland?

Wij zijn Camping de Paal, de nummer één beste kindercamping van Nederland. Op onze camping worden kinderen helemaal in de watten gelegd. Ze kunnen zwemmen in het subtropisch zwemparadijs, spelen in de speeltuin of met het animatieteam, en ’s avonds genieten van een theatervoorstelling. Tijdens de koudere maanden is er ook een overdekt zwembad beschikbaar! Klik hier om meer te weten te komen over deze geweldige plek: http://www.campingdepaal.nl/en/homepage/index-2/.

Voorstel 2: Op zoek naar een leuke en veilige plek om uw kinderen mee naartoe te nemen?

Uw kinderen worden in de watten gelegd op Camping de Paal, de nummer één beste camping van Nederland. We hebben zwembaden, speeltuinen, animatieteams en nog veel meer. Uw kinderen kunnen zich de hele dag vermaken terwijl u ontspant bij ons zwembad of een boek leest op ons terras. S Avonds kunnen ze met hun vriendjes naar een theatervoorstelling kijken voordat ze in hun eigen tent in slaap vallen. Kom ons vandaag nog bezoeken!

Voorstel 3: Op zoek naar een leuke plek om uw kinderen mee naartoe te nemen?

Dan hebben wij de perfecte camping voor u. Camping de Paal is een van de leukste kindercampings van Nederland. Met ons grote zwemparadijs, speeltuin en animatieteam vervelen uw kinderen zich geen moment! En als ze zich toch vervelen, hebben we genoeg activiteiten om ze de hele dag bezig te houden. Kom en ontdek wat ons zo bijzonder maakt! Klik nu hier: http://www.campingdepaal.nl/en/bookings-and-reservations/bookings-online

Zoals gezegd: bovenstaande teksten zijn volledig door Conversion.ai geschreven, op basis van een klein stukje input.

Vriendelijk verzoek: mocht je overwegen of besluiten (ook) klant te worden bij Conversion.ai, dan zou ik je willen verzoeken via deze link naar hun website te gaan. Het is mijn eerste affiliate-link! (Voor jou zijn de kosten niet hoger). Ik wil benadrukken dat ik deze link pas heb geplaatst na het schrijven van dit blog, mijn enthousiasme over het tool was -en is- nog steeds authentiek.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s