Uncategorized

Teksten schrijven doe je zo: met Conversion.ai

Geen idee hoe je teksten moet schrijven, Daar hebben we een oplossing voor: conversion.ai. Snel en gemakkelijk zelf het juiste onderwerp kiezen en conversion.ai schrijft de tekst voor jou!

Wat doet conversion.ai?

Conversion.ai schrijft op basis van je onderwerp teksten. Je kan als je wilt een afbeelding toevoegen of laat conversion.ai het zelf bepalen op basis van de titel en content van je blogpost.

Je kunt in ieder geval niet slechter worden dan wat je tot nu toe zelf geschreven had.

Met conversion.ai is het een stuk makkelijker om teksten te schrijven, want je hoeft niet zelf naar ideeën of inspiratie op zoek te gaan, maar kunt er juist vanuit gaan dat Conversion.ai wel weet wat het doel van je onderwerp is.

Je hoeft alleen nog maar te beslissen of conversion.ai de afbeelding voor jou moet bepalen, dan wel dat je zelf een leuk subtiel plaatje toevoegt.

Bovenstaande tekst is door robot Jarvis van Conversion.ai geschreven, gewoon in het Nederlands en alleen maar op basis van deze input: “Geen idee hoe je teksten moet schrijven? Met robot conversion.ai wordt het een stuk makkelijker, die schrijft teksten voor jou.

Je kunt Conversion.ai ook andere vormen van content laten schrijven, zoals hieronder een voorbeeld van een Facebook-advertentie voor een camping. Conversion.ai geeft 3 voorstellen, de input was een stukje van de website: “Camping de Paal is met stip op nummer één de leukste kindercamping van Nederland. Kinderen worden bij ons helemaal in de watten gelegd. Ze kunnen heerlijk zwemmen in het subtropisch zwemparadijs, spelen in de speeltuin of met het animatieteam en ’s avonds naar een theatervoorstelling.

Facebook-advertentie geschreven door Conversion.ai

Voorstel 1: Bent u op zoek naar een kindercamping in Nederland?

Wij zijn Camping de Paal, de nummer één beste kindercamping van Nederland. Op onze camping worden kinderen helemaal in de watten gelegd. Ze kunnen zwemmen in het subtropisch zwemparadijs, spelen in de speeltuin of met het animatieteam, en ’s avonds genieten van een theatervoorstelling. Tijdens de koudere maanden is er ook een overdekt zwembad beschikbaar! Klik hier om meer te weten te komen over deze geweldige plek: http://www.campingdepaal.nl/en/homepage/index-2/.

Voorstel 2: Op zoek naar een leuke en veilige plek om uw kinderen mee naartoe te nemen?

Uw kinderen worden in de watten gelegd op Camping de Paal, de nummer één beste camping van Nederland. We hebben zwembaden, speeltuinen, animatieteams en nog veel meer. Uw kinderen kunnen zich de hele dag vermaken terwijl u ontspant bij ons zwembad of een boek leest op ons terras. S Avonds kunnen ze met hun vriendjes naar een theatervoorstelling kijken voordat ze in hun eigen tent in slaap vallen. Kom ons vandaag nog bezoeken!

Voorstel 3: Op zoek naar een leuke plek om uw kinderen mee naartoe te nemen?

Dan hebben wij de perfecte camping voor u. Camping de Paal is een van de leukste kindercampings van Nederland. Met ons grote zwemparadijs, speeltuin en animatieteam vervelen uw kinderen zich geen moment! En als ze zich toch vervelen, hebben we genoeg activiteiten om ze de hele dag bezig te houden. Kom en ontdek wat ons zo bijzonder maakt! Klik nu hier: http://www.campingdepaal.nl/en/bookings-and-reservations/bookings-online

Zoals gezegd: bovenstaande teksten zijn volledig door Conversion.ai geschreven, op basis van een klein stukje input.

Vriendelijk verzoek: mocht je overwegen of besluiten (ook) klant te worden bij Conversion.ai, dan zou ik je willen verzoeken via deze link naar hun website te gaan. Het is mijn eerste affiliate-link! (Voor jou zijn de kosten niet hoger). Ik wil benadrukken dat ik deze link pas heb geplaatst na het schrijven van dit blog, mijn enthousiasme over het tool was -en is- nog steeds authentiek.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s