Zakelijk

Visser&Visser: “De content is er, nu het verzilveren nog”

jeroen-rietvelt“Onze meerwaarde zit in de toekomst vooral in het advieswerk, maar dan méér pro-actief. Accountants zijn van nature reactief,  dus dat is wel wennen.” Jeroen Rietvelt doet Marketing en Communicatie bij Visser & Visser Accountants en Belastingadviseurs, een organisatie die al lang actief is met content marketing. En die moet wennen aan commercie: “We worstelen ook met binnen- en buitendienst: mensen die voorheen accountantswerk vooral intern deden en af en toe in een auto stapten, moeten nu proactief kansen bij klanten gaan zoeken.” Dat is wennen inderdaad, zeker gezien de achtergrond van het bedrijf.

De rest van dit artikel staat in het boek

visser-visser-logo

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s