ICT

PinkRoccade: Content marketing voor en door de overheid

sanne-van-der-zanden“Ik heb moeite met de term ‘buyer persona’, het concept is zo beperkend. Als je ‘persona’ toevallig een man is lijkt het wel alsof je vrouwen niet aan mag spreken. Maar we differentiëren onze content wel hoor, dus het idee erachter vind ik wel goed.” Sanne van der Zanden is verantwoordelijk voor Marketing en Communicatie bij PinkRoccade Local Government, en haar doelgroepen hebben verschillende behoeften: “De ambtenaar wil dat onze software hun werk makkelijker maakt, hun manager wil kosten besparen en de wethouder wil blije burgers, doordat ze thuis al hun zaken kunnen regelen.” En dan moet je toch werken met een soort ‘government persona’, zo legt Sanne uit. Logisch, want PinkRoccade werkt al lang met ‘government’, ze waren er zelfs ooit onderdeel van.

De rest van dit artikel staat in het boek

pinkroccade-logo

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s