ICT

Iquality: “Het komt zeker goed met onze content marketing”

marlon-van-wijlick“Er zijn drie partners bij Iquality, ze zijn 21 jaar geleden begonnen toen ze van hun studentenkamertje kwamen. En nu is het een bedrijf van 40 medewerkers.” Marlon van Wijlick doet Marketing en Sales bij ICT-bedrijf Iquality, en is trots op haar werkgever. Ze beseft ook dat content voor beide van haar vakgebieden de toekomst is: “Ik verkoop ICT-kennis, dat is onze dienst. Je moet dan wel laten zien dat je er verstand van hebt, verhalen online publiceren en een mening hebben. Ik geloof echt dat je zo veel makkelijker door de markt kunt bewegen.” Er is veel potentie bij Iquality, zo begrijp ik van Marlon, maar er zijn wel wat hobbels.

De rest van dit artikel staat in het boek

Iquality-logo

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s