Industrie

“Steeds meer collega’s van Hitma delen actief hun kennis”

“Er lopen steeds vaker collega’s bij me binnen: ‘is dit geen leuk verhaal om wat mee te doen?’. Dat is wel mooi om te zien.” Astrid van Ballegoy is Marketing Manager bij industrieel toeleverancier Hitma, en is blij dat collega’s steeds vaker communicatiekansen zien. Ze mogen van haar ook wel wat meer foto’s of korte filmpjes maken: “Ik had laatst een collega die op een boortoren had gewerkt en een prachtige foto naar mij had gestuurd om te delen. Het zou nog beter zijn geweest als hij deze zelf had gedeeld, maar hier ben ik al heel blij mee natuurlijk. Stapje voor stapje komen we er wel.”

Klik hier om op het Employee Advocacy Podium verder te lezen (artikel is een update van een artikel uit 2017)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s